Refereciáink
GYERMEKRAJZOK
 
A SZEKSZÁRDI BABITS MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ ÉS MŰVÉSZETEK HÁZA AJÁNLÁSA
 
VENDÉGKÖNYVÜNKBŐL...
 

Szabóné Varjas Ildikó

"Kedves Zsolt! Ezúton szeretném megköszönni, hogy eljöttek a Szent József Katolikus Általános Iskolába a szombati Egészségnapra és játékaikkal sok örömet, vidámságot szereztek tanulóinknak, szüleiknek és pedagógusainknak. Köszönjük a Toma és csapata felajánlását! Munkájukhoz további sok sikert, vidámságot és a Jóisten áldását kérem és kívánom!
Szabóné Varjas Ildikó
ig."

 

Boda Zoltánné

"Kedves Zsolt! (TOMA)
Köszönjük, hogy azon szerencsés iskolák között lehettünk, akik részesei voltunk a szombati "játék - napnak". A vártnál jobban sikerült, a mindenkinek (gyerekek, felnőttek) nagyon tetszett. Kérték, hogy máskor is legyen ilyen. TOMA CSAPATÁN látszott, hogy odafigyeléssel, szeretettel, kedvvel vezényelték le a délelőttöt. Türelmesek, hozzáértők voltak. Nagyszerű, remek program volt. Természetesen szívesen ajánljuk Ínöket másnak is. Fényképeket is fogunk küldeni.

Szép napot! Jó munkát!
Boda Zoltánné Tagint. Vez.
Wosinsky Mór Általános Iskola."

 

Orbánné Tolnai Zsuzsanna:

"Kedves Toma! Köszönjük a játékot és a mulattatást, no meg az érdekes feladatokat, amiket a Szakály Ferenc történelmi emlékversenyre hoztál. Azt hiszem a versenyzők nevében is mondhatom, hogy a vetélkedő csúcspontja a játék volt, és ez így is van rendjén. Tulajdonképpen nekünk, rendezőknek is ez tetszett a legjobban :)))). Reméljük, jövőre is találkozunk: a Szent László Középiskola székhelyének történelem tanárai nevében Tolnai Zsuzsanna"

 

Bori:

"Kedves Csapat! Egy nagyszerű délelőttöt töltöttünk el Veletek Tihanyban francia vendégeinkkel együtt. Szerintem a kelet-európai körútjuk egyik meghatározó élményévé vált az a pár óra, amit együtt játszva töltöttünk. Én csendben megjegyzem, hogy nagyon örültem, hogy épp nem tudtak olyan sokan a rendezvényről, mert így aztán kedvünkre játszhattunk annyit, amennyi csak jólesett. Köszönjük még egyszer! Ui: Jó lenne egy olyan rész a honlapon, ahova fel tudnátok tölteni, hogy mikor milyen városba mentek "fellépni", így biztosan nem maradunk le róla, ha legközelebb is a közelben jártok!"

 

Heinczné Cserni Katalin:

"Kedves Toma és csapata! Az iskola nevében szeretném megköszönni ezt a szép napot, mely a gyerekek és a kollégák körében nagy sikert aratott május 24-én, Nagymaroson. Nagyon jó volt látni, hogy a számítógép világában élő gyerekekből még nem teljesen sikerült kiölni a játékkedvet, és ez a mai nap sok ötletet adott mindannyiunknak. Köszönjük a kedves játékmesterek munkáját, türelmét, segítségét. A környező iskolákat már értesítettem a mai nap sikeréről, és remélem, a jövőben még találkozunk. Kívánok Önöknek további jó munkát és még sok ilyen jó ötletet!"

 

Csötönyi Laci:

"Köszönjük Tomának és a csapatnak, hogy közel háromszáz diákunk számára felhőtlenné tette - az amúgy ronda, esős délelőttön - a Gyermeknapot! A játékok és a segítőkész csapattagok jóvoltából nem láttunk unatkozó, rosszalkodó gyerekeket. Felszabadultan mókázó, egymással versengő, az ötletes játékokkal birkózó, kipirult arcú nebulót annál többet! Köszönjük szépen! A szekszárdi Gyakorlóiskola pedagógusai."

 

Pethő Attiláné

"Örülök,hogy betekinthettem fáradhatatlan,szórakoztató játékaitokba Gyulán,a Végvári Estéken.Szívből ajánlom az ország minden oktatással foglalkozó intézményének /kicsiknek,nagyoknak és még nagyobbaknak/ és Önkormányzatoknak,ha színvonalas, játékos napot terveznek. "

 

Kacsányiné Vargha Gabriella

"Kedves Toma, kedves Csapat!
Lakóink egy csoportja részt vehetett áprilisban a Toma és csapata által rendezett "Rémvadászaton" a Haramia forrásnál. Nagyon tetszett nekik a program, a sok játék.
Így már fokozott érdeklődéssel várták a Lakók Napjára érkező Tomát és csapatát, a társintézményekből vandégek is érkeztek közénk.
Köszönjük, hogy ismét eljöttek az Otthonba, és lehetővé tették, hogy lakóink megismerjék azokat a játékokat, eszközöket, melyekkel már évszázadok óta szórakoztak, játszottak eleink.
Toma és csapata a Hétszínvilág Otthon sérült fiataljainak élménygazdag, sokáig emlékezetes napot szerzett.
Mégegyszer köszönet érte!"

 
A többi írást lásd a vendégkönyvünkben.